top of page

Echipa FIDELITAS

SILLO Laszlo -  Președinte

Asociația pentru Tineret Fidalitas s-a înființat în anul 2004 și deja posedă o experiență multianuală, domeniul său principal de activitate o constituie îndrumarea de carieră și intermedierea locurilor de muncă.


Aceste servicii le prestăm gratuit persoanelor care se adresează către noi.


Totodată ne ocupăm și cu organizarea cursurilor de calificare, pe care, în cele mai multe cazuri, le asigurăm gratuit


Scopul nostru este acela de a oferi ajutor tuturor persoanelor, care se adresează către noi, pentru a scoate la iveală acele calități pozitive, care au rol important în cazul orientării profesionale și a obținerii unui loc de muncă, sau oferim recalificare.

sillolaszlo_edited.png

Misiune , Viziune și Valori

Misiune

V2. r1

2020

Misiunea asociatiei este sa gaseasca resurse si sa aplice solutii inovatoare prin care comunitatea sa fie mobilizata, sa adopte un comportament responsabil si solidar.

Valorile FIDELITAS ne ghidează ferm spre o lume în continuă schimbare și spre scopuri ce au rolul de a o îmbunătăți.

Viziune

V2. r1

2020

Construim o comunitate in care tuturor sa le fie respectate drepturile.

Promovam o educatie de calitate pentru dezvoltarea in randul beneficiarilor a unei gandiri critice, creativitatii, curiozitatii, initiativelor;

Incurajam copii sa isi urmeze visele, ajutam tinerii si familiile care au nevoie de sprijin, care sunt marginalizate sau defavorizate social.

Viziunea noastra este aceea a unor comunitati responsabile, care genereaza schimbari pozitive si durabile pentru societate.

Valorile noastre

V2. r1

2020

● Suntem proactivi si deschisi la nevoile comunitatii

● Implicam membrii comunitatii in crearea viitorului lor;

● Credem în sustenabilitate si dezvoltare durabila;

● Raspundem cu profesionalism fiecarei provocari;

● Suntem solidari cu beneficiarii .

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

bottom of page