top of page

Cum să conduci o afacere mică de succes..

Actualizată în: 18 dec. 2020

Ai nevoie de organizare și de un plan adecvat. Ce trebuie sa faci pentru a devenii organizat? Cum poți construi planul pentru StartUp-ul tău de succes?


Pentru a reuși azi în afaceri, trebuie să fii flexibil și să ai bune abilități de planificare și organizare. Mulți oameni încep o afacere crezând că își vor porni computerele sau își vor deschide ușile și vor începe să câștige bani, doar pentru a descoperi că a face bani într-o afacere este mult mai dificil decât credeau.


Puteți evita acest lucru în cadrul afacerilor dvs., luându-vă timp și planificând toți pașii necesari pentru a obține succesul. Indiferent de tipul de afacere pe care doriți să începeți, utilizarea următoarelor nouă sfaturi vă poate ajuta să aveți succes în afacerea dvs.


Aspecte cheie

  • Începerea unei afaceri necesită o gândire analitică, o organizare determinată și o evidență detaliată.

  • Este important să fiți conștienți de concurența dvs. și să fie adecvat sau să vă îmbunătățiți tactica de succes.

  • Aproape sigur vei ajunge să lucrezi mai mult pentru tine decât pentru altcineva, așa că pregătește-te să faci sacrificii în viața ta personală atunci când îți înființezi afacerea.

  • Furnizarea de servicii bune clienților dvs. este crucială pentru a-și fideliza și a-și păstra afacerea.


1. Organizează-te

Pentru a obține succes în afaceri trebuie să fii organizat. Vă va ajuta să îndepliniți sarcinile și să rămâneți la curent cu lucrurile de făcut. O modalitate bună de a fi organizat este să creați o listă de sarcini în fiecare zi. Pe măsură ce completați fiecare articol, verificați-l din listă. Acest lucru vă va asigura că nu uitați nimic și că veți îndeplini toate sarcinile esențiale pentru supraviețuirea afacerii dvs.



2. Păstrați înregistrări detaliate


Toate companiile de succes păstrează evidențe detaliate . Procedând astfel, veți ști unde se află afacerea financiar și la ce potențiale provocări ați putea fi confruntate. Doar cunoașterea acestui lucru vă oferă timp pentru a crea strategii pentru a depăși acele provocări.


3. Analizează-ți concurența

Competiția produce cele mai bune rezultate. Pentru a avea succes, nu vă puteți teme să studiați și să învățați de la concurenți. La urma urmei, este posibil să facă ceva corect pe care îl puteți implementa în afacerea dvs. pentru a câștiga mai mulți bani.


4. Înțelegeți riscurile și recompensele

Cheia succesului este asumarea riscurilor calculate pentru a vă ajuta afacerea să crească. O întrebare bună de pus este „Care este dezavantajul?” Dacă puteți răspunde la această întrebare, atunci știți care este cel mai rău scenariu. Aceste cunoștințe vă vor permite să vă asumați tipurile de riscuri calculate care pot genera recompense enorme.


Înțelegerea riscurilor și a recompenselor include a fi inteligent în ceea ce privește momentul începerii afacerii. De exemplu, luxația economică severă cauzată de pandemia de coronavirus v-a oferit o oportunitate (să zicem, fabricarea și vânzarea măștilor de față) sau un impediment (deschiderea unui nou restaurant într-un moment de distanțare socială și locuri limitate permise)?


5. Fii creativ

Căutați întotdeauna modalități de a vă îmbunătăți afacerea și de a o distinge de concurență. Recunoașteți că nu știți totul și fiți deschiși la idei noi și abordări diferite ale afacerii dvs.


6. Rămâi concentrat

Vechea zicală „Roma nu a fost construită într-o zi” se aplică aici. Doar pentru că deschideți o afacere nu înseamnă că veți începe imediat să câștigați bani. Este nevoie de timp ca oamenii să știe cine ești, așa că rămâi concentrat pe atingerea obiectivelor tale pe termen scurt.


7. Pregătește-te să faci sacrificii

Pregătirea pentru a începe o afacere este o muncă grea , dar după ce vă deschideți ușile, munca dvs. tocmai a început. În multe cazuri, trebuie să alocați mai mult timp decât ați face dacă ați lucra pentru altcineva, ceea ce poate însemna să petreceți mai puțin timp cu familia și prietenii pentru a avea succes.


8. Furnizați un serviciu excelent

Există multe companii de succes care uită că este important să oferi un serviciu excelent pentru clienți. Dacă oferiți servicii mai bune clienților dvs., aceștia vor fi mai înclinați să vină la dvs. data viitoare când au nevoie de ceva în loc să meargă la concurența dvs.


9. Fii consecvent

Coerența este o componentă cheie pentru a câștiga bani în afaceri. Trebuie să continuați să faceți ceea ce este necesar pentru a avea succes zi de zi. Acest lucru va crea obiceiuri pozitive pe termen lung care vă vor ajuta să câștigați bani pe termen lung.



125 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Crowdfunding

bottom of page